Edirne’de ilkyardım eğitimi: Öğrenciler ‘sağlık elçisi’ oldu
- 3 / 1
Edirne’de ‘Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik ilkyardım eğitimleri başladı. Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları arasında imzalanan protokol gereği, ilkokul öğrencileri teorik ve uygulamalı eğitim alıyor.
- 3 / 2
Teorik ve uygulamalı eğitimden geçen öğrenciler, ‘sağlık elçisi’ olarak, kalp masajı, Heimlich manevrası ve diğer ilkyardım tekniklerini okul arkadaşlarına aktarıyor. Maketler üzerinde pratik yaparak acil durumlarda yapılması gereken müdahaleleri gösteriyorlar.
- 3 / 3
Edirne’nin 75. Yıl İlkokulu’nda düzenlenen programda stantları ziyaret eden Edirne Valisi Yunus Sezer, projenin tüm öğrencilere ulaştırılacağını ve uygulamalı olarak öğretileceğini belirtti.
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı
- 21:00Bilecik'te koruma altındaki çocuklara rol model desteği sağlandı
- 20:50Aliağa'da alevler yükseldi, ekipler seferber oldu
- 20:40Muğlaspor, dayanıklılık testinden başarıyla geçti
- 20:31Algida kamyoneti devrildi, dondurmalar yola saçıldı: 1 yaralı










