Düzce'de şok edici keşif: Elbise dolabında uyuşturucu yetiştiriliyordu
- 5 / 1
Düzce'de polis ekipleri, uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine düzenlediği operasyonda şaşırtıcı bir keşfe imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gümüşova ilçesi Sultaniye köyü ve Düzce Merkez Uzunmustafa Mahallesi'nde yapılan baskınlarda, bir evin içinde elbise dolabı gibi gizli bir alanda uyuşturucu yetiştirildiğini ortaya çıkardı.
- 5 / 2
Operasyonda, 45 fiş esrar maddesi, 250 gram esrar, 6 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi ve esrar yetiştirmek için kullanılan çeşitli elektronik malzemeler ile düzenek ele geçirildi. Bu bulgular, uyuşturucu üretiminin ne kadar organize bir şekilde yapıldığını gözler önüne serdi.
- 5 / 3
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan F.S. (48) isimli şahıs, adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü bir kez daha kanıtladı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı









