Düzce'de park projeleri hız kesmeden devam ediyor: Seyir terası ve çocuk kütüphanesi yakında açılıyor
- 3 / 1
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehirdeki önemli park projelerinde incelemelerde bulundu. Asar Kemer Park'ta yapımı süren seyir terası ve 23 Nisan Parkı'ndaki çocuk kütüphanesi inşaatlarında son durumu yerinde gören Başkan Özlü, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
- 3 / 2
Asar Kemer Park'ta hayata geçirilen seyir terası projesi, bölgeye estetik bir değer katmayı amaçlıyor. Bu proje kapsamında, seyir terasıyla birlikte köprünün karşı yakasında da sosyal yaşam alanları oluşturulacak. Mevcut bankamatiklerin bulunduğu alan modern bir tasarımla yenilenerek kart dolum noktası olarak düzenlenecek. Ayrıca, Asar çevresinde yapılacak gece aydınlatmalarıyla bölgenin hem estetik görünümü iyileştirilecek hem de güvenliği artırılacak. Başkan Özlü, bu projelerle Düzcelilerin sosyal yaşamına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.
- 3 / 3
Başkan Özlü, Asar Kemer Park projesinin ardından Camikebir Mahallesi'nde yer alan 23 Nisan Parkı'nı da ziyaret etti. Parkın içerisinde yapımı devam eden çocuk kütüphanesinde incelemelerde bulunan Özlü, 7 sınıflı olarak planlanan kütüphanenin kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacağını duyurdu. Geleneksel mimarisi, geniş iç hacmi ve kullanım alanlarıyla dikkat çeken kütüphane, çocuklar için eğlencenin yanı sıra eğitim ve bilgi edinme merkezi olacak. Kütüphanede ayrıca bir adet camlı kafeterya da bulunacak.
- 21:30Kan davası dehşeti: Kız alıp verme kavgası baba ve oğlunu hayattan kopardı
- 21:21Ukrayna, Yunanistan'dan özür diledi: İyon Denizi'ndeki insansız deniz aracı olayı
- 21:12Dere taştı, iki kişi evinde mahsur kaldı: AFAD ekipleri kurtardı
- 21:02İznik Gölü'nde emekli polis hayatını kaybetti, oğlu kurtarıldı
- 20:53Enflasyon canavarı kazançları yuttu: Emekli, memur ve asgari ücrette şok erime!










