Dünyanın en büyük Türk bayrağı Kayseri'de açıldı
- 3 / 1
Kayseri'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Erciyes Anadolu Holding tarafından yaptırılan dünyanın en büyük Türk bayrağı açıldı. Etkinlik, Talas paraşüt indirme alanında gerçekleştirildi.
- 3 / 2
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk milletinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdiği direnci ve kararlılığı vurguladı. Akar, hainlerin ülkeyi diz çöktürmek istediklerini ancak Türk milletinin asla diz çökmeyeceğini belirtti. 15 Temmuz'un üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen, milletin o günkü heyecan ve hassasiyetle darbe girişimine karşı duruşunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
- 3 / 3
45 metre genişliğinde ve 67,5 metre uzunluğundaki, toplamda 3 bin 38 metrekarelik devasa Türk bayrağı, protokol üyeleri, personel ve vatandaşlar tarafından açıldı. Erciyes Anadolu Holding'in bu anlamlı çalışması büyük beğeni topladı. Programa, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
- 04:00Mısır'ın 'kayıp labirenti'nde dehşet verici gerçek: 'Bazı kapılar asla açılmamalı
- 03:50Kasaba sakinleri, yapay zeka merkezlerinin gürültüsünden rahatsız
- 03:40İran'dan korkutucu misilleme planı: Dünya savaşın eşiğinden döndü
- 03:30Tarihi test uçuşunu 3,6 milyon kişi canlı takip etti
- 03:20İran'ın savunma hamlesi: Çin füzeleriyle hava savunmasını güçlendiriyor mu?









