Domaniç'te siber suçlara karşı kalkan: öğretmenler ve öğrenciler bilgilendirildi!

  • 3 / 1 Domaniç'te siber suçlara karşı kalkan: öğretmenler ve öğrenciler bilgilendirildi! 0

    Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki SİBERAY ekibi, Domaniç ilçesinde bulunan Şehit Ömer Halis Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilere yönelik önemli bir bilgilendirme çalışması yürüttü.

  • 3 / 2 Domaniç'te siber suçlara karşı kalkan: öğretmenler ve öğrenciler bilgilendirildi! 1

    Bu kapsamlı çalışma, siber suçların önlenmesi, olası maddi ve manevi zararların en aza indirilmesi amacıyla düzenlendi. Etkinlikte, yasadışı bahis siteleri, siber güvenlik tedbirleri, siber zorbalıkla mücadele, güvenli internet kullanımı ve sosyal medyanın bireylerin yaşamı üzerindeki etkileri gibi kritik konular ele alındı.

  • 3 / 3 Domaniç'te siber suçlara karşı kalkan: öğretmenler ve öğrenciler bilgilendirildi! 2

    SİBERAY ekibi, öğrencilerin ve öğretmenlerin siber dünyada karşılaşabilecekleri riskler hakkında farkındalıklarını artırmayı hedefledi. Güvenli internet kullanımı prensipleri ve sosyal medyanın bilinçli bir şekilde nasıl yönetileceği üzerine verilen bilgiler, geleceğin dijital vatandaşları için sağlam bir temel oluşturdu.