Doğal gaz kaçağı paniği: 6 katlı bina boşaltıldı

  • 5 / 1 Doğal gaz kaçağı paniği: 6 katlı bina boşaltıldı 0

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda yaşanan doğalgaz kaçağı, tedirginliğe yol açtı. Mutfakta ocağın yakılmasıyla başlayan olayda, yoğun gaz kaçağı tespit edilince 6 katlı bina tahliye edildi.

  • 5 / 2 Doğal gaz kaçağı paniği: 6 katlı bina boşaltıldı 1

    Olay, Meşrutiyet Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerindeki 6 katlı bir binanın dördüncü katında meydana geldi. 16 yaşındaki A.E.A., mutfakta ocağı yakmaya çalıştığı sırada biriken gazın etkisiyle ocak parladı. Bu sırada evde bulunan 9 yaşındaki kardeşi E.A. büyük korku yaşadı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla evden çıkarılan iki kardeşin sağlık kontrolleri ambulansta yapıldı.

  • 5 / 3 Doğal gaz kaçağı paniği: 6 katlı bina boşaltıldı 2

    Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binada yoğun bir doğalgaz kaçağı olduğunu belirledi. Olası bir tehlikeye karşı önlem alan ekipler, binayı tamamen tahliye etti. Güvenlik önlemleri alınırken, doğalgaz firması ekipleri de olay yerine gelerek çalışmalara başladı. Tahliye edilen apartman sakinleri, güvenlik şeridinin dışında meraklı gözlerle gelişmeleri takip etti. Çalışmalar tamamlanıp tehlike bertaraf edildikten sonra sakinler evlerine dönebildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • 5 / 4 Doğal gaz kaçağı paniği: 6 katlı bina boşaltıldı 3

  • 5 / 5 Doğal gaz kaçağı paniği: 6 katlı bina boşaltıldı 4