Diyarbakırda tatlı firması 41inci yılını kutluyor: Fiyatlar yüzde 50 düştü
- 7 / 1
Diyarbakırın köklü tatlı markalarından Hacıbaba Pastaneleri, 41’inci yılına özel olarak dört ürününde yüzde 50 indirim gerçekleştirdi.
- 7 / 2
Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, 41inci yıl kapsamında bu önemli kampanyayı başlatma kararı aldıklarını belirtti. İndirimli ürünler arasında cevizli baklava, cevizli kadayıf ve soğuk kadayıf yer alıyor. Elaldı, bu ürünlerin fiyatlarının yarı yarıya düşeceğini ve ilerleyen günlerde dört yeni ürünün de bu kampanyaya dahil olacağını ifade etti.
- 7 / 3
Elaldı, indirim süresinin talebe bağlı olarak belirleneceğini vurguladı. Ayrıca, halkın en iyi tatlıları en uygun fiyatlarla alabileceğini ve bu kampanyanın sadece başlangıç olduğunu belirtti. Cevizli baklavanın fiyatı 550 liradan 255 liraya düşerken, diğer ürünlerde de benzer indirimlerin yapılacağını sözlerine ekledi.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 22:51İsrail, Ben Gurion Havalimanı'nda ABD askeri uçaklarına yasak getirdi
- 22:42Sağlıkçıların kabusu: Çöp kavgası, iki acil tıp teknisyeni hastanelik oldu!
- 22:33Kadın çiftçilere özel eğitim programları devam ediyor
- 22:25Küçük bir balık, Peru'yu milyar dolarlık bir dev yaptı: Hikayesi inanılmaz!
- 22:15Trafik sigortasında yeni zam dalgası kapıda: Araç sahiplerini bekleyen mali yükler artıyor











