Dilovası yangını sonrası şok eden karar: Belediye başkan yardımcısı ve 4 zabıta görevinden alındı!
- 3 / 1
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yürekleri dağlayan ve 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan parfüm dolum tesisindeki korkunç yangın, idari soruşturmayı da beraberinde getirdi. Yaşanan feci olayın ardından belediye nezdinde önemli bir gelişme yaşandı.
- 3 / 2
Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Necati Temiz, Zabıta Müdürü Nizamettin Balcı ve 3 zabıta personeli, yangınla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde görevlerinden uzaklaştırıldı. Bu karar, olayın vahametini ve sorumluluğun sorgulanması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. 8 Kasım günü sabaha karşı meydana gelen yangında hayatını kaybeden Şengül Yılmaz (55), Tuğba Taşdemir (18), Nisa Taşdemir (17), Cansu Esatoğlu (16), Hanım Gülek (52) ve Esma Gikan'ın acısı tazeyken, bu gelişme olayın boyutunu değiştirdi.
- 3 / 3
Yangınla ilgili adli süreç de tüm hızıyla devam ediyor. Kazanın ardından fabrika sahiplerinin de aralarında bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlanarak Gebze Adliyesi'ne sevk edildiği bildirildi. Soruşturmanın her yönüyle titizlikle yürütüldüğü ve ihmallerin ortaya çıkarılacağı belirtiliyor. Öte yandan, yangında 1'i ağır olmak üzere 7 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
- 16:46Ahmet Yasav: Vatanımızı korumaya devam edeceğiz











