Dijitalde Hayat Kolay projesi: 2 milyon TL hibe ve mentörlük desteği
- 3 / 1
Türk Telekom, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Habitat Derneği iş birliğiyle yürüttüğü ‘Dijitalde Hayat Kolay’ projesinin 2025 yılı programı kapsamında mentörlük ve hibe programı başvuruları devam ediyor.
- 3 / 2
Proje, kadın girişimcilere dijital pazarlama, e-ticaret, finansal okuryazarlık ve sosyal medya yönetimi konularında yetkinlikler kazandırmayı hedefliyor. 20 kadın girişimciye toplamda 2 milyon TL hibe desteği sağlanacak.
- 3 / 3
18 yaş üzeri tüm girişimci kadınlar, proje kapsamındaki eğitimlere ve atölyelere katılarak mentörlük ve hibe programına başvurabilirler. Başvurular 5 Ekim 2025 tarihine kadar turktelekom.com.tr/turkiyeyedeger/dijitalde-hayat-kolay adresinden kabul edilecektir. Seçilecek 40 girişimciye mentörlük desteği verilecek ve bu mentörlük programından başarılı olan 20 kadın girişimciye 2 milyon TL hibe sağlanacaktır.
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor
- 01:50Küba'nın güneş enerjisi yatırımları elektrik krizini çözmüyor










