Deprem sonrası hayata tutunan genç, seyyar tezgahıyla ekmek parasını kazanıyor
- 5 / 1
Hatay'da yaşanan deprem felaketi, 30 yaşındaki Erhan Çapanoğlu için büyük bir yıkım oldu. Hem iş yerini hem de yuvasını kaybeden Çapanoğlu, yıllardır izlediği sokak yiyecek satıcılarına özenerek kendi işini kurma kararı aldı.
- 5 / 2
Küçük yaşlardan itibaren videolarda gördüğü sokak satıcılarına hayranlık besleyen genç, motosikletinin üzerine kurduğu 1,5 metrekarelik seyyar tezgahıyla falafel yapıp satmaya başladı. Çapanoğlu, bu işte kendi emeğiyle ticaret yapmanın mutluluğunu yaşıyor. "Nasip bugüneymiş, bu benim çocukluğumdan beri aklımdaydı" diyor.
- 5 / 3
Yağışlı havalarda zorlansa da umudunu kaybetmeyen Çapanoğlu, gençlere sabırlı olmalarını ve küçük başlamaktan korkmamalarını tavsiye ediyor. "Küçük kalmaktan korksunlar" diyerek, geleceğe dair umutlarını sürdürüyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 17:54Bayram dönüşü trafik felç oldu
- 17:47Van'da fırtına uçakları tersten indirdi: Yolcular tedirgin
- 17:40Siirt'te düğün konvoyuna traktörler damga vurdu
- 17:30Kırmızı pancarın gizemi laboratuvarda çözülüyor: HBX Academy'den patentli inovasyon
- 17:14ABD, İran'a karşı sert mesaj verdi: Yeni saldırılar yolda olabilir









