Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı

  • 8 / 1 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 0

    Denizlide Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 102. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi büyük bir coşkuyla kutlandı.

  • 8 / 2 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 1

    Sabah saatlerinde düzenlenen kutlamalar çerçevesinde, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, makamında kurum amirlerinin tebriklerini kabul etti. Ardından, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarında gerçekleşen etkinlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Vali Coşkun, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajını da duyurdu.

  • 8 / 3 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 2

    Törenin ilerleyen kısmında, Vali Coşkun, vatandaşlara hitap ederek, Cumhuriyetin Türk milletinin karakterine en uygun yönetim biçimi olduğunu vurguladı. Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığının gerçekleştirdiği tüfekli hareketler ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. Resmi geçit törenine katılan geniş kalabalık, Türk bayraklarıyla birlikte askerleri, sivil toplum kuruluşlarını ve öğrencileri alkışlarla karşıladı.

  • 8 / 4 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 3

  • 8 / 5 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 4

  • 8 / 6 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 5

  • 8 / 7 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 6

  • 8 / 8 Denizlide Cumhuriyet Bayramının 102. yılı kutlamaları büyük coşkuyla yapıldı 7