Denizlide afet önlemleri: kritik adımlar masaya yatırıldı
- 4 / 1
Denizlide, afet risklerini azaltmaya yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkunun yanı sıra AFAD Başkan Yardımcısı Dr. Önder Bozkurt da katıldı.
- 4 / 2
Denizli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Yerleşkesinde düzenlenen İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) değerlendirme toplantısında, afetlerin önlenmesi veya etkilerinin azaltılması için atılacak adımlar konuşuldu. Kurumların sunumları ve İRAP kapsamında belirlenen eylemlerin ilerleme durumları masaya yatırılarak, Denizli’nin afetlere karşı daha hazırlıklı bir şehir olması için yapılacak çalışmalar belirlendi.
- 4 / 3
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, afet risklerinin azaltılması ve güvenli bir kent yapısının oluşturulması için yürütülen çalışmalara katılım sağladıklarını ifade etti. Vali Coşkun, toplantıya katılan tüm kurum temsilcilerine teşekkür ederek, afetlere dirençli yerleşim alanları oluşturmanın önemine dikkat çekti. Her kurumun iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmasının kritik olduğunu vurguladı.
- 4 / 4
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!










