Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan: 'Dünyanın dört bir yanına gidiyoruz
- 4 / 1
Türkiye’nin doğal taş zenginliğini tanıtmak amacıyla düzenlenen Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 31’inci kez sektör temsilcilerini bir araya getirdi.
- 4 / 2
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, fuarda yaptığı konuşmada, 'Ürünlerimizi satmak için dünyanın dört bir tarafına gidiyoruz. Denizli olarak bu dönemde 1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdik' dedi. Fuar, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden getirilen farklı renk ve özellikteki ham blokları sergiliyor. Ağırlıkları 20 ile 30 ton arasında değişen bine yakın blok taş, fuar alanında yer aldı.
- 4 / 3
Türkiye, dünya doğal taş rezervinin yaklaşık yüzde 35’ine sahip ve bu alanda 80’in üzerinde farklı yapı ile 120’nin üzerinde renk seçeneği sunarak uluslararası piyasada büyük ilgi görüyor. Fuarın sektördeki rolüne dikkat çeken Erdoğan, Denizli’den 40’a yakın firmanın stant açtığını ve yüzlerce üretici firmanın burada olduğunu belirtti. Fuar kapsamında yer alan D holünde ise tasarım odaklı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu yıl 8’inci kez düzenlenen Uluslararası Doğal Taş Tasarım Yarışması’na 67 üniversiteden toplam 724 proje katıldı. Finale kalan 19 proje, fuar süresince D-esign Arena’da sergilenecek. Dereceye giren projelerin ödülleri ise açılış günü düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
- 4 / 4
- 21:59Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul'dan şok istifa: CHP'den ayrıldı
- 21:49Cem Şahin: Seçimle iktidara geldik, haksızlık yapmayın
- 21:39Aliağa'da motosiklet tutkunlarına jandarmadan hayat kurtaran eğitim!
- 21:29Alanya’da ünilig yol ve dağ bisikleti Türkiye şampiyonası start aldı
- 21:19Uşak'ta büyük operasyon: Binlerce kaçak makaron ve tütün ele geçirildi!










