Denizli faciasının acı yüzü: Otobüs şoförü gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
- 3 / 1
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen ve 8 cana mal olan elim trafik kazasının ardından, otobüs şoförü Mustafa Fevzi Merdun, memleketi Manisa'da sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.
- 3 / 2
Kazada hayatını kaybeden 50 yaşındaki, 3 çocuk babası Merdun'un cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Denizli Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Selendi ilçesindeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Selendi Merkez Yeni Camii'ne getirilen cenaze namazını, merhumun ağabeyi Ali Rıza Merdun kıldırdı. Namaz sırasında Merdun'un eşi Firuze Merdun ile çocukları Sena, Elif ve Adnan, tabut başında gözyaşlarına hakim olamayarak yürek burkan anlar yaşattı. Ailenin acısı, cenazeye katılanları da derinden etkiledi.
- 3 / 3
Cenaze törenine, Merdun'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Selendi Kaymakamı Mücahit Enes Yıldız, Belediye Başkanı Murat Daban, İlçe Müftüsü Derviş Makas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, siyasi temsilciler, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından, Merdun'un naaşı Selendi Merkez Kabristanlığı'nda toprağa verildi. Denizli'deki kazanın ardından ailesi ve sevenlerini yasa boğan Merdun, dualarla son yolculuğuna uğurlanmış oldu.
- 16:21İnsafsızlık göz göre göre: Oğlunun gözü önünde vahşice katledildi
- 16:11Çeşme'de tatildeki Dilan-Engin Polat çiftinin koruması silahlı saldırıda hayatını kaybetti
- 16:02Bayındır'da kaybolan 16 yaşındaki genç kız Manisa'da sağ salim bulundu!
- 15:53Yarımca Köyü muhtarı, doğayı koruma adına örnek bir davranış sergiledi
- 15:43Denizden çıkan 'yüzen altın': Balıkçılar 1.5 milyon dolarlık keşifle hayatlarını değiştirdi









