Denizli'de yol kesip mermer ustasını öldüren zanlı tutuklandı
- 4 / 1
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kiraladığı hafif ticari aracın plakasını sökerek takip ettiği kamyonetten inen mermer ustasını tüfekle vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Olayda yaralanan iki kişi ise tedavi altına alındı.
- 4 / 2
Dün sabah saatlerinde Yenişafak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Eyüp Ş. isimli şüpheli, plakasını söktüğü hafif ticari araçla, müteahhit Zeki Ö. (39), kardeşi Tahir Ö. (38) ve işlerini yapan mermer ustası Kadir Kaya'nın (32) içinde bulunduğu 20 V 8229 plakalı kamyoneti bir süre takip etti. Akça Caddesi'nde kamyonetin önünü kesen Eyüp Ş., rastgele tüfekle ateş açtı. Araçtan inerek kaçmaya çalışırken sırtından vurulan Kadir Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıda yaralanan Zeki Ö. ve Tahir Ö. ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
- 4 / 3
Silahlı saldırının ardından yaya olarak olay yerinden kaçan Eyüp Ş., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Karahasanlı Mahallesi'nde bir bahçe içindeki prefabrik evde, suç aletiyle birlikte yakalandı. Emniyetteki ve adliyedeki ifade işlemleri sırasında susma hakkını kullanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- 4 / 4
- 20:50Bursa'da korkunç kaza: Sara nöbeti geçiren sürücü bariyerlere daldı, 2 yaralı!
- 20:40Sakarya, Kütahya Belediyesi'ni konuk etmeye hazırlanıyor
- 20:31ManisaKart'a yeni işlem noktası: Vatandaşlar artık daha rahat!
- 20:21Dicle'de 3 ayda yapılan asayiş denetimleri dikkat çekiyor
- 20:12Bilecik'te tehlikeli anlar: Motosiklet tarlaya uçtu, sürücü yaralandı










