Denizli'de narkotik operasyonu: 22 uyuşturucu taciri cezaevine gönderildi
- 4 / 1
Denizli'de narkotik ekipleri, son bir hafta içinde düzenledikleri operasyon ve denetimlerde 22 uyuşturucu tacirini yakalayarak cezaevine gönderdi. Operasyonlar, 02-09 Aralık tarihleri arasında uyuşturucu ticareti yapan şüpheli ve organizasyonları hedef aldı.
- 4 / 2
Yapılan çalışmalarda, 4 bin 978 gram metamfetamin, 8 bin 344 kullanımlık sentetik kannabinoid emdirilmiş kağıt, bin 241 adet sentetik ecza hap, 5 gram eroin, 3 gram esrar, 1 adet pompalı tüfek, 90 adet tabanca fişeği, 1 adet şarjör, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 169 bin 400 TL ve 120 euro para, 1 adet terazi ve 4 adet hassas terazi ele geçirildi.
- 4 / 3
Emniyetteki işlemlerin ardından, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak' suçundan adli makamlara sevk edilen 14 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, son bir hafta içinde yapılan denetimlerde, adli makamlarca hakkında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 8 şüpheli yakalanarak cezaevine teslim edildi.
- 4 / 4
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!










