Denizli'de kayıp teknik direktör: 2 milyon TL kumar borcu
- 3 / 1
Denizli'de Akkonakspor'un genç teknik direktörü Hüseyin Cumhur Acar, düğününden sadece üç gün sonra kayıplara karıştı. Ailesi, kayıp başvurusunda bulunurken, ortaya çıkan detaylar ise şaşkınlık yarattı.
- 3 / 2
34 yaşındaki Acar, 12 Temmuz'da dünyaevine girmişti. Ancak, 15 Temmuz'da eşinin iş yerinden 'Hemen geleceğim' diyerek ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Polis tarafından başlatılan soruşturma, Acar'ın yaklaşık 2 milyon TL'lik kumar borcuyla karşı karşıya olduğunu ortaya çıkardı. Sanal kumar ve iddia oyunlarına bağımlılığı nedeniyle büyük bir maddi sıkıntı yaşayan Acar'ın, düğünde kendisine ve eşine verilen takıları alarak ortadan kaybolduğu düşünülüyor.
- 3 / 3
Ailenin yaşadığı endişe ve umutsuzluk had safhada. Acar'ın ailesi, oğullarının sağ salim dönmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve borcun kendilerine yansımaması için evlerini bile satmaya hazır olduklarını belirtti. Bu olay, genç yaşta kumar bağımlılığının ve maddi zorlukların yol açabileceği yıkıcı sonuçları bir kez daha gözler önüne serdi. Polis, Acar'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor
- 14:10Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları
- 14:02Çin'den akıl almaz mühendislik: Denizin 113 metre altından dev su hattı!
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi








