Denizli'de doğaseverler yeşil parkurlarda yürüyüş yapıyor

  • 3 / 1 Denizli'de doğaseverler yeşil parkurlarda yürüyüş yapıyor 0

    Denizli, nefes kesen doğal güzellikleri ile doğaseverleri ağırlamaya devam ediyor. Şehirde sağlıklı bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşlar, yeşil alanlarda unutulmaz bir yolculuğa çıkmak için bir araya geliyor.

  • 3 / 2 Denizli'de doğaseverler yeşil parkurlarda yürüyüş yapıyor 1

    Her hafta farklı bir rota belirlenerek gerçekleştirilen yürüyüş serisi, doğa ve spor tutkunlarını buluşturuyor. Bu hafta sonu Ovacık Mahallesi'nden başlayan etkinlikte katılımcılar, Honaz Şelalesi ve Honaz Kalesi'ni kapsayan yaklaşık 18 kilometrelik parkuru yürüyerek tamamladı. Sabah erken saatlerde başlayan yürüyüş, katılımcılara doğanın tüm renklerini ve tarihi dokuyu bir arada yaşama fırsatı sundu.

  • 3 / 3 Denizli'de doğaseverler yeşil parkurlarda yürüyüş yapıyor 2

    Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, her yaştan vatandaşın yoğun ilgisini çekiyor. Doğayla iç içe bir yaşamı teşvik eden yürüyüşler, önümüzdeki haftalarda da farklı rotalarda devam edecek. Katılımcılar, Türkiye Dağcılık Federasyonu’na bağlı uzman liderler eşliğinde yürüyüşlere katılmak için her hafta Çarşamba günü online olarak kayıt olabiliyorlar.