Denizli'de Abdülkadir Geylani Camisi görkemli bir törenle ibadete açıldı
- 4 / 1
DENİZLİ (İHA) – Hayırseverler tarafından inşa edilen Abdülkadir Geylani Camisi, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.
- 4 / 2
Açılış törenine Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger ve protokol üyeleri katıldı. Cuma namazından önce gerçekleştirilen programda, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik, protokol konuşmalarıyla devam etti. Vali Köşger, üç ayların manevi iklimine girdiklerini belirterek, bu özel caminin açılışını hayırseverlerle birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
- 4 / 3
Konuşmasında, Denizli'de güzel hizmetler yapılacağına inandığını vurgulayan Vali Köşger, cami yaptırmanın kıyamete kadar sevap kazandıracak en büyük hayırlardan biri olduğunu belirtti. Açılışın ardından kurdele kesilerek Abdülkadir Geylani Camisi resmi olarak ibadete açıldı.
- 4 / 4
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı









