Denizli'de 8 kilometrelik yol yenileniyor
- 4 / 1
Denizli'nin Babadağ ilçesine bağlı Mollaahmet Mahallesi ile Merkezefendi'nin Göveçlik Mahallesini birbirine bağlayan 8 kilometrelik yol, yenileniyor.
- 4 / 2
Devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında, dar olan yol kesimleri genişletilirken, düşey ve yatay eğimler düzeltiliyor. Yol genişliği 6 metreden 8 metreye çıkarıldı ve virajlar yumuşatıldı. Bu iyileştirmeler, sürüş güvenliğini ve yol konforunu önemli ölçüde artırıyor.
- 4 / 3
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, yol yapım çalışmalarının devam ettiği bölgede vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi. Kumral, yolun tamamlanmasıyla hemşehrilerinin daha güvenli ve konforlu bir yolculuk yapma imkanına kavuşacağını, Babadağ'ın gelişimi ve hemşehrilerinin yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
- 4 / 4
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!
- 05:49Sözcü, 2025 Altın Kalem ödülünü kazandı










