DAGC, İHA'ya 9 ödül vererek başarısını taçlandırdı
- 9 / 1
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC), her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Bu yıl, İhlas Haber Ajansı (İHA) toplamda 9 ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.
- 9 / 2
DAGC ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışmada, Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Bayburt, Elazığ, Malatya, Bingöl, Muş, Bitlis, Tunceli, Van ve Hakkari illerinden çok sayıda gazeteci yer aldı. Yaklaşık 200 başvurunun değerlendirildiği bu prestijli ödüller, bölgedeki gazetecilik faaliyetlerinin kalitesini gözler önüne seriyor.
- 9 / 3
İHA, bu yılki ödüllerin 5'ini kazanarak dikkat çekti. Ödül alan projeler arasında Ümit Kılıç'ın 'Valiye var gaziye yok' başlıklı yaşam haberi, Sayıl Narmanlıoğlu'nun 'Ağrı’dan dünyaya' adlı ekonomi haberi ve Cemal Çelebi'nin 'Oltu' başlıklı yerel fotoğrafı gibi önemli eserler yer alıyor. Bu başarılar, İHA'nın bölgedeki etkisini ve gazetecilik alanındaki başarısını pekiştiriyor.
- 9 / 4
- 9 / 5
- 9 / 6
- 9 / 7
- 9 / 8
- 9 / 9
- 20:35Dişçi koltuğundan sonra dilenci bedduası: Cem Yılmaz şokta!
- 20:26Gençlerin doğa yürüyüşünde 40 çuval çöp toplandı
- 20:16Trump'tan İran'a 'son çağrı': Zaman tükeniyor, yoksa...
- 20:07Mersin'de depoya düzenlenen operasyonda 27 kilo metamfetamin ele geçirildi
- 19:57Bafra’da sokaklara uzanan uyuşturucu ağı çökertildi: Bir kişi hapiste










