Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti liderleri TBMM'de bir araya geldi
- 5 / 1
TBMM'nin 28. Dönem 4. Yasama Yılı açılışı vesilesiyle düzenlenen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti liderleriyle bir araya geldi.
- 5 / 2
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde TBMM'de gerçekleştirilen resepsiyonda, mermerli salonda bir liderler zirvesi tertip edildi. Bu zirveye katılan isimler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili Celal Adan yer aldı.
- 5 / 3
Resepsiyonda ayrıca DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatımoğulları ve Tuncer Bakırhan, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, DEM Parti İmralı heyeti üyesi Grup Başkanı Mithat Sancar, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Aslan ve HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da hazır bulundu. Toplantıda eski TBMM başkanları da yerini aldı. Görüşmelerde Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun gündeme geldiği öğrenildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı










