Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bu zorlu süreçten başarıyla çıkacak
- 11 / 1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen 'Esnaf ve Sanatkarlarla İftar' programında önemli açıklamalarda bulundu.
- 11 / 2
Erdoğan, bölgede daha fazla kan dökülmemesi ve masumların hayattan koparılmaması amacıyla çok boyutlu diplomasi yürütmeye devam edeceklerini belirtti. Kimse endişe etmemeli, Allah’ın izniyle Türkiye bu bölgesel türbülanstan da başarıyla çıkacaktır, dedi.
- 11 / 3
İran’a yönelik hava saldırılarının bölgesel gerilim yarattığını ifade eden Erdoğan, savaş ve sıcak çatışmaların her gün bir yenisini eklediğini vurguladı. Hükümetin, ülke güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemleri alacağını ve müttefikleriyle koordinasyon halinde hareket edeceğini söyledi.
- 11 / 4
Cumhurbaşkanı, Türkiye ekonomisinin 2025 yılında %3,6 büyüdüğünü ve bunun esnaf ve sanatkarların katkısıyla mümkün olduğunu belirtti. Hükümetin esnafı desteklemek için çeşitli adımlar attığını ve salgın sürecinde önemli destekler sağladığını ifade etti.
- 11 / 5
- 11 / 6
- 11 / 7
- 11 / 8
- 11 / 9
- 11 / 10
- 11 / 11
- 07:34Myanmar'da 11 bin karatlık yakut keşfi büyük yankı uyandırdı
- 07:24Çölü yeşertme hayali Pakistan'ı böldü: Su krizi endişeleri büyüyor
- 07:14Kunduzlar doğaya kazandırdı: 30 milyon Çek kronu tasarrufu sağlandı
- 07:05Zorunlu trafik sigortasında devrim: 1 Temmuz'da başlıyor!
- 06:55Namib çölünde doğanın mucizesi: Su kaynağı sis damlacıkları










