Çukurova Belediyesine yönelik operasyon sona erdi

  • 5 / 1 Çukurova Belediyesine yönelik operasyon sona erdi 0

    Adana'da, Çukurova Belediyesine yönelik yürütülen ihale ve doğrudan temin işlemlerinde usulsüzlük, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları üzerine jandarma ekipleri operasyon gerçekleştirdi.

  • 5 / 2 Çukurova Belediyesine yönelik operasyon sona erdi 1

    Soruşturma kapsamında, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan inceleme doğrultusunda, jandarma ekipleri sabah saatlerinde belediyede arama yaptı. Operasyon sonucunda, mevcut Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, önceki dönem Belediye Başkanı ve CHP Genel Sekreter Yardımcısı Soner Çetin ile birlikte 44 kişi gözaltına alındı.

  • 5 / 3 Çukurova Belediyesine yönelik operasyon sona erdi 2

    Jandarma ekipleri, arama çalışmalarını tamamlayarak belediyeden ayrılırken, belediye personeli ise normal mesaiye devam etti. Olayla ilgili süreç ve gelişmelerin yakından takip edileceği ifade edildi.

  • 5 / 4 Çukurova Belediyesine yönelik operasyon sona erdi 3

  • 5 / 5 Çukurova Belediyesine yönelik operasyon sona erdi 4