Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor

  • 11 / 1 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 0

    Çorum Belediyesi'nin öncülüğünde, hayırseverlerin katkılarıyla Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki Yermük bölgesinde, savaşta zarar gören bir camide her gün 500 kişiye iftar veriliyor.

  • 11 / 2 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 1

    Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Türkiye denildiğinde bölge halkının kendilerini kardeşlik duygusuyla karşıladığını ve bağrına bastığını belirtti. Ramazan ayı boyunca devam edecek organizasyon, kamu yararına çalışan bir derneğin koordinasyonunda tamamen sivil ve gönüllü bir anlayışla gerçekleştiriliyor.

  • 11 / 3 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 2

    Aşgın, Yermük’ün Filistinli mültecilerin yoğun olarak yaşadığı ve Esad rejiminin en ağır zulmüne maruz kaldığı bir yer olduğunu ifade etti. Ramazan boyunca her gün 500 kişilik iftarların verileceğini ve bölgenin ağır yıkım yaşadığını vurguladı. İftar alanında yaşanan manzaraların kendilerini derinden etkilediğini dile getiren Aşgın, hayırseverlere teşekkür ederek Ramazan'ın mübarek olmasını diledi.

  • 11 / 4 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 3

  • 11 / 5 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 4

  • 11 / 6 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 5

  • 11 / 7 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 6

  • 11 / 8 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 7

  • 11 / 9 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 8

  • 11 / 10 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 9

  • 11 / 11 Çorum'dan Suriye'ye kardeşlik eli: Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor 10