Cilvegözü Sınır Kapısı'nda dehşet: İki tır alevler içinde kaldı

  • 4 / 1 Cilvegözü Sınır Kapısı'nda dehşet: İki tır alevler içinde kaldı 0

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda park halindeki iki tır, ne yazık ki alevlere teslim oldu. Bu beklenmedik olay sonucunda, her iki tır da tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının neden olduğu yıkımın boyutu yürek burkucu.

  • 4 / 2 Cilvegözü Sınır Kapısı'nda dehşet: İki tır alevler içinde kaldı 1

    Olay, Suriye'ye geçiş yapmak üzere sınır kapısında bekleyen tırların bulunduğu alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple bir tır alev almaya başladı. Yangın, adeta bir canavar gibi büyüyerek kısa sürede bitişiğindeki diğer tıra da sıçradı. Alevlerin iki aracı da tamamen sarmasıyla birlikte olay yerine acil durum ekipleri sevk edildi.

  • 4 / 3 Cilvegözü Sınır Kapısı'nda dehşet: İki tır alevler içinde kaldı 2

    Durumu gören duyarlı vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, hızla olay yerine itfaiye ekipleri intikal etti. Ekipler, yangını kontrol altına almak ve tamamen söndürmek için yoğun bir çaba gösterdiler. Ancak alevlerin gücü ve yayılma hızı o kadar fazlaydı ki, iki tır da maalesef tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Bu elim olayda can kaybı yaşanmamış olması tek tesellimiz.

  • 4 / 4 Cilvegözü Sınır Kapısı'nda dehşet: İki tır alevler içinde kaldı 3