Cide'de 12 aileye 4 milyon 476 bin TL süt sığırcılığı desteği
- 3 / 1
Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projeleri kapsamında süt sığırcılığı yapan 12 aileye toplam 4 milyon 476 bin TL destek sağlandı.
- 3 / 2
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Cide Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerle, 2025 yılı içerisinde Cide ilçesine bağlı 4 köyde yaşayan 12 aileye süt sığırcılığı için destek verildi. Bu kapsamda sağlanan toplam 4 milyon 476 bin TL'lik desteğin 895 bin TL'si hibe olarak çiftçilere sunuldu.
- 3 / 3
Desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirten çiftçiler, ödeme şeklinin kendilerini zorlamadığını ifade ederek ORKÖY ve Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ORKÖY projelerinin köylülerin ekonomik gelirini artırmak, kırsal istihdamı geliştirmek ve orman köylüsünün yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla uygulandığı vurgulandı. Bu projelerle hem vatandaşların desteklendiği hem de ormanların korunmasına katkı sağlandığı belirtildi.
- 05:4916 milyarlık pistte sadece bir pır pır uçak iniş yaptı
- 05:40Cennet Koyu'nda 'hukuk' hiçe sayıldı: Osmanlı'dan Cengiz'e uzanan garip özelleştirme öyküsü
- 05:30ABD, Avrupa'dan binlerce askerini çekme kararı aldı
- 05:20Yüz yıl sonra yeniden: Nesli tükendi sanılan kurt, Los Angeles'a kadar indi!
- 05:10Korkunç uçak kazasında 15 kişi hayatını kaybetti: Motor gövdeden ayrıldı










