CHP Ayvalık yeni yönetimi görev dağılımını tamamladı
- 4 / 1
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimi, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi tarafından atanan İlçe Başkanı Gökay Bacan liderliğindeki yönetim kurulu, çalışmalarına bu toplantıyla resmen başlamış oldu.
- 4 / 2
CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin görev ve sorumlulukları netleştirildi. Buna göre, ilçe sekreterliği Aleyna Erol'a, saymanlık Tolga Yakar'a, eğitim sekreterliği Nurcihan Vural'a, bilişim sorumluluğu Alev Kazaner'e, örgütlenme İsmet Özer'e, hukuk ve seçim işleri Berat Kaan Bahadır'a, idari mali işler ve ekonomi Hayrettin Bulut'a, sivil toplum, sendika ve meslek örgütleri ise Filiz Uluer'e emanet edildi. Ayrıca, yerel yönetimler ve etkinliklerden Tayfun Gürcan, kadın ve gençlik kollarından Seyhan Aracı, aile, sağlık ve sosyal işlerden Ülkay Yanar, kırsal ve mahalle muhtarlarından Halil Özaydın, odalar, esnaf ve iş insanlarından Hüseyin Merih Onay, çevre, kültür-sanat, insan ve hayvan haklarından Seda Şişko, basın-yayın, spor kulüpleri ve etkinliklerinden Özkan Ardıç, halkla ilişkiler, sosyal ve emekli politikalarından ise Yavuz Tansel sorumlu olacak.
- 4 / 3
Toplantı sonrası bir açıklama yapan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Gökay Bacan, yeni yönetimin göreve başladığını belirterek, zorlu bir dönemde sorumluluk alan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bacan, “103 yıllık koca çınarın gölgesi altında ben ve tüm arkadaşlarım bu güzel şehrimizin her köşesine hizmet etmeyi ve her insanımıza ulaşmayı görev edindik” dedi. Siyasi gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Bacan, farklı görüşlere ve vatandaşların özgür iradesine saygı duyduklarını vurgulayarak, “Hiç kimseye kırgın ve küskün değiliz. Biz hiçbir yere gitmedik, başladığımız yerdeyiz. Hiç kimseyi de gittiği için sorgulamıyoruz” ifadelerini kullandı. Bacan, partinin farklı toplum kesimlerini kucaklayan bir anlayışla yoluna devam edeceğini ve kurultay sürecinin ardından yeni kadrolarla çalışmalara hız verileceğini sözlerine ekledi.
- 4 / 4
- 10:18İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden eğitimde beslenme desteği
- 10:08Hastane dönüşü kurşunla ölen çocuk
- 09:58Bilecik'te kaçakçılık operasyonunda büyük miktarda makaron ele geçirildi
- 09:49Trump'ın eski hukuk danışmanı Türk iş insanıyla evleniyor
- 09:39Karadenizliler, Edremit'ten uçak seferi talep etti












