CHP, 14 milyon liralık bayram çikolatasını eleştirdi
- 5 / 1
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Eti Maden Genel Müdürlüğü'nün bayram çikolatası alımı için 14 milyon 306 bin lira harcama yaptığını açıkladı. Yavuzyılmaz, bu durumun kamu zararı oluşturduğunu vurguladı.
- 5 / 2
Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Türkiye ekonomik kriz altında ezilirken, kamu kaynağıyla binlerce kutu çikolata satın almak ayan beyan kamu zararıdır" dedi. Ayrıca, 17.05.2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi'ne atıfta bulunarak, bu alımın yapılmasını eleştirdi.
- 5 / 3
Satın alınan 8 bin 180 adet çikolata kutusunun, Eti Maden'deki personel sayısının iki katı olması da dikkat çekici bir nokta olarak öne çıktı. Yavuzyılmaz, bu durumu "bayram vurgunu" olarak nitelendirdi ve konuyla ilgili faturaların da kamuoyuna sunulacağını belirtti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 02:30Başkan Kaya, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu
- 02:19D100’de yürekleri ağza getiren kaza: 2 yaralı, otomobil bariyerlere saplandı
- 02:09Samandağ'da 23 milyon euro'luk altyapı yatırımında ilerleme kaydedildi
- 01:59Başkan Hallaç'tan dijital tehlikelere karşı ilk kitap: Okurlarla buluştu
- 01:50Adıyaman'daki Motofest etkinliğinde bıçaklı kavga: 3 yaralı










