Ceylanpınar'da TİGEM arazileri yatırım için tahsis edilsin çağrısı
- 3 / 1
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan ve kullanılmayan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazilerinin, yatırım ve sanayi projeleri amacıyla tahsis edilmesi için çağrıda bulunuldu.
- 3 / 2
Ceylanpınar Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Mehmet Keskin, ilçeyi çevreleyen TİGEM arazilerinin atıl durumdaki bölümlerinin, özellikle galericiler sitesi, modern hayvan pazarı ve araç muayene istasyonu gibi istihdam yaratacak projeler için tahsis edilmesinin hayati önem taşıdığını belirtti. Keskin, bu durumun Ceylanpınar ekonomisini yıllardır süren bir kısır döngüye mahkum ettiğini vurgulayarak, kalkınma için araziye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
- 3 / 3
Organize Sanayi Kooperatifi Üyesi Abdulvahap Beken ise, TİGEM'in bütünlüğünü bozmadan, özellikle Kepez mevkisindeki tarıma elverişliliği düşük veya atıl durumdaki marjinal arazilerin kamu yararı gözetilerek yatırım ve sanayi projeleri için ivedilikle tahsis edilmesini önerdi. Beken, bu adımın yüzlerce yeni istihdam kapısı açacağını ve Ceylanpınar'ı bölge ekonomisinin önemli bir aktörü haline getireceğini söyledi. İlgili bakanlıklara ve siyasi yetkililere duyarlılık çağrısında bulunuldu.
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!









