Çermik'te 3. etap TOKİ konutlarının yeri belli oldu, hak sahipleri 2027'de evlerine kavuşacak
- 4 / 1
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde, 500 bin konutluk 'Yüzyılın Projesi' kapsamında tahsis edilen 3. etap TOKİ konutlarının inşa edileceği yer netleşti. İlçeye bu projeden ayrılan 200 konutun, daha önce tamamlanan 1. etap konutların yakınına yapılacağı açıklandı. Hak sahipleri, TOKİ'nin belirleyeceği takvime göre başvurularını gerçekleştirecek.
- 4 / 2
Çermik'te daha önce 1. etap 158 konut ve 2. etap 238 konut inşa edilerek hak sahiplerine teslim edilmişti. Yeni etap konutların yerinin belirlenmesi, başvuru yapan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biriydi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, 3. etap konutlar 1. etap konutların yakınlarında yükseltilecek.
- 4 / 3
Hak sahipleri, TOKİ tarafından açıklanacak resmi takvimi takip ederek başvuru işlemlerini tamamlayacak. Planlamalara göre, konut sahipleri 2027 yılında yeni evlerine kavuşmuş olacak. Bu gelişme, ilçedeki konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
- 4 / 4
- 20:33Işığın geleceği denizden mi geliyor? Canlı alglerle sokak lambalarına devrimsel alternatif!
- 20:23Bayram alışverişi, hazır giyim sektörünü canlandırdı: Mağaza ve online satışlarda artış yaşanıyor
- 20:13ABD'den Rusya'ya vize engeli: BMGK toplantısı aksadı
- 20:04Çanakkale'de FETÖ'den aranan iki şüpheli adliyeye sevk edildi
- 19:54Yapay zeka tehlikesi büyüyor: 'Sadece teknoloji devlerine bırakılamaz!









