Cep telefonu bomba gibi patladı: O anlar kamerada!
- 6 / 1
Aksaray'da bir vatandaşın tamir için getirdiği cep telefonu, iş yerinde adeta bir bomba gibi patlayarak alev aldı. Olay anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
- 6 / 2
Taşpazar Mahallesi Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki bir telefoncuda meydana gelen olayda, 57 yaşındaki telefoncu Atilla Turan'a bir vatandaş batarya değişimi için akıllı telefonu teslim etti. Turan, telefonu incelemek üzere tezgahın üzerine bıraktığı sırada beklenmedik bir patlama yaşandı. Telefon bir anda alev alarak yanmaya başladı.
- 6 / 3
Turan, alev alan telefonu hızla tezgahtan aşağı iterek ayaklarıyla söndürmeyi başardı. Yaşanan dehşet verici anlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Telefoncu Atilla Turan, benzer olaylara karşı vatandaşları uyararak, "Bataryası şişmiş bir telefon, saati belli olmayan bir bombadır. Mutlaka tamirciye götürülmeli. Bugün herkesin cebinde telefon var, bataryası şişerse evde tutulmamalı, hemen değiştirilmeli. Aksi takdirde büyük tehlike yaratabilir" dedi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı
- 21:00Bilecik'te koruma altındaki çocuklara rol model desteği sağlandı
- 20:50Aliağa'da alevler yükseldi, ekipler seferber oldu
- 20:40Muğlaspor, dayanıklılık testinden başarıyla geçti











