Cemil Tugay, şehit İbrahim Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu
- 5 / 1
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, İzmir’deki orman yangınlarına müdahale ederken hayatını kaybeden kepçe operatörü İbrahim Demir’in ailesini ziyaret etti. Demir’in Konya’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulunan Tugay çifti, şehidin çocuklarıyla yakından ilgilenerek her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.
- 5 / 2
3 Temmuz’da Ödemiş’in Tosunlar Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sırasında hayatını kaybeden İbrahim Demir’in eşi Hatice Demir ve çocukları Ayşe (17), Ahsen (13) ve Elif (6) ile görüşen Tugay çifti, başsağlığı dileklerini iletti. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yaşar Korkmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Tugay küçük kızı Elif’e sarılarak, bir isteğinin olup olmadığını sordu. Demir ailesinin acısını paylaşan Başkan Tugay, her zaman yanlarında olacağını vurguladı.
- 5 / 3
Taziye ziyaretinin ardından, Tugay çifti ve Yaşar Korkmaz, İbrahim Demir’in Ilgın ilçesindeki mezarını ziyaret etti. Okunan duaların ardından mezarına karanfil bırakıldı. İbrahim Demir’in 2008 yılından beri Ilgın Orman İşletme Şefliğinde dozer operatörü olarak görev yaptığı öğrenildi.
- 5 / 4
Başkan Tugay, şehit orman işçisi İbrahim Demir’in ailesini ziyaretinin ardından Akşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal ile bir araya geldi. İzmir ve Akşehir arasındaki bağın vurgulandığı görüşmede, Başkan Tugay, Başkan Köksal’ın önümüzdeki sene düzenlenecek 67. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği davetine olumlu yanıt verdi.
- 5 / 5
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı








