Çekmeköy'de korkunç kaza: 10 yaşındaki Eymen Budak, demir kapıya ezilerek hayatını kaybetti
- 6 / 1
Çekmeköy'de meydana gelen korkunç bir olayda, 10 yaşındaki Eymen Budak hayatını kaybetti. Küçük çocuk, apartman bahçesindeki parkta oynarken üzerine devrilen demir bir kapıya ezildi.
- 6 / 2
Olay, 14 Temmuz Pazar günü akşam saatlerinde Çekmeköy Aydınlar Mahallesi'nde yaşandı. Annesi ve babası ayrı olan Eymen Budak, iki haftalığına babasının yanına gelmişti. Parkta oynarken, uzun süredir arızalı olduğu iddia edilen demir bahçe kapısı yerinden çıktı ve çocuğun üzerine devrildi. Olayı görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi ve Eymen, vatandaşların yardımıyla kapının altından çıkarıldı.
- 6 / 3
Ağır yaralı olarak Sancaktepe Şehit Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Eymen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kapının iple bağlanarak kullanılmaya devam edildiği görüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
- 6 / 4
Eymen Budak'ın dedesi Gıyaseddin Budak, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Erzurum'da olduklarını ve acı haberi orada aldıklarını belirtti. Kapının uzun süredir arızalı olduğunu ve gerekli müdahalelerin yapılmadığını ifade eden dede, kapının düşmesinden sonra iple bağlanarak kullanılmaya devam edildiğini söyledi. 'Önceki kaynakçı doğru dürüst yapsaydı, arkadan bir destek yapsaydı, hiçbir şey olmazdı' dedi.
- 6 / 5
- 6 / 6
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası








