Çankaya'da afetlere karşı dirençli kentler paneli yapıldı
- 4 / 1
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ‘Afetlere Dirençli Kentler ve Toplumlar Paneli’ için Çankaya’da bir araya geldi.
- 4 / 2
Çankaya Belediye Başkanı Avukat Hüseyin Can Güner’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen panele, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da katıldı. Panelde, ‘Hazırlıklı Olma’ teması çerçevesinde, afetlere karşı dirençli kentlerin inşası ve toplumsal dayanıklılığın artırılması konuları ele alındı.
- 4 / 3
Programda, yerel yönetimlerin afetlere karşı daha güçlü ve dayanıklı yapılar oluşturmasının önemine dikkat çekildi. Ayrıca, şehirlerin yalnızca bugünün değil, geleceğin risklerine karşı da hazırlanması gerektiği vurgulandı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sağlıklı ve güvenli kentler oluşturma hedefinin yerel yönetimler arasındaki iş birliği ile mümkün olacağını belirterek, ortak akıl ve dayanışmanın önemini hatırlattı.
- 4 / 4
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
- 16:46Ahmet Yasav: Vatanımızı korumaya devam edeceğiz
- 16:35Bodrum’da “mutlu aile mutlu toplum” sergisi açıldı











