Çanakkale'de yangın paniği: Kadın, alevlerin ortasında kurtarıldı
- 13 / 1
Çanakkale'de, Barbaros Mahallesi 19 Mayıs Sokak'taki 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katında sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte alev ve dumanlar arasında kalan bir kadın, itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.
- 13 / 2
Yangın, saat 10.45 sıralarında meydana geldi. Daireden yükselen alevleri gören çevredekiler hemen durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangının çıktığı dairede kimse bulunmazken, üst kattaki dairede bir kişinin olduğu bilgisi üzerine itfaiye ekipleri derhal harekete geçti. Alevlerin yükseldiği 3'üncü kata ulaşan ekipler, hem yerden su sıkarak hem de itfaiye merdiveniyle müdahale etti.
- 13 / 3
Yangın sırasında, 4'üncü kattan korku dolu gözlerle çığlık atan kadın, itfaiye sepetiyle aşağıya indirilirken bir itfaiye eri tarafından oksijen maskesi takıldı. Aşağıya indirilen kadın, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın sonucunda apartmanın 3'üncü ve 4'üncü katları kullanılamaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
- 13 / 4
- 13 / 5
- 13 / 6
- 13 / 7
- 13 / 8
- 13 / 9
- 13 / 10
- 13 / 11
- 13 / 12
- 13 / 13
- 16:42Kanserin kökeni keşfedildi: Şalter etkisiyle durdurma umudu
- 16:32Erzurum'da Türk dünyası lezzetleri buluştu, kültür köprüleri kuruldu
- 16:22IMF, İngiltere ekonomisinde yavaşlama sinyalleri veriyor
- 16:13Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen bitti: 39 maçlık hayal kırıklığı
- 16:03Balıkesir'de 256 geçici kesim yeri onaylandı










