Çanakkale'de Sarıçay taştı: İş yerleri ve duraklar sular altında kaldı, tekneler battı
- 15 / 1
Çanakkale'de etkili olan sağanak yağışlar, kenti ikiye ayıran Sarıçay'da su seviyesinin tehlikeli bir şekilde yükselmesine neden oldu. Bu durum sonucunda nehir taştı ve bölgedeki bazı işletmeler ile köy minibüslerinin durak olarak kullandığı alanlar sular altında kaldı.
- 15 / 2
Atikhisar Barajı'nın su seviyesinin %100'e ulaşmasının ardından devam eden şiddetli yağışlar, Sarıçay'ın taşmasına yol açtı. Kentin ana ulaşım yollarından biri olan Sarıçay'a giriş ve çıkışlar, polis ve zabıta ekipleri tarafından bariyerler ve güvenlik şeritleri çekilerek trafiğe kapatıldı. Nehir yatağında bağlı bulunan teknelerin sahipleri, olası olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde beklerken, maalesef bazı teknelerin battığı da gözlemlendi.
- 15 / 3
Sarıçay'daki taşkın, sadece tekneleri değil, aynı zamanda bölgedeki ticari faaliyetleri de olumsuz etkiledi. Birçok işletme sular altında kalırken, köy minibüslerinin uzun yıllardır durak olarak kullandığı alan da sulara gömüldü. Bazı minibüs şoförlerinin, sular altında kalan araçlarını son anda kurtarabildiği görüldü. Bu durum, bölgedeki ulaşım ağını da sekteye uğrattı.
- 15 / 4
- 15 / 5
- 15 / 6
- 15 / 7
- 15 / 8
- 15 / 9
- 15 / 10
- 15 / 11
- 15 / 12
- 15 / 13
- 15 / 14
- 15 / 15
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor











