Çal Belediyespor, Marmaris ile berabere kaldı
- 3 / 1
Çal Belediyespor, Profesyonelliğe Geçiş Ligi'nde Marmaris Belediyespor ile kendi sahasında karşılaştı. Vali Yusuf Ziya Göksu Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
- 3 / 2
Mücadelenin 21. dakikasında Marmaris Belediyespor'dan Şahin Atakan Çevik, attığı golle takımını öne geçirdi. Ev sahibi ekip, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıda daha etkili bir performans sergileyen Çal Belediyespor, 62. dakikada Şeref Can Özdemir'in kaydettiği golle eşitliği sağladı. Son dakikalarda iki takım da gol bulamayınca, karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.
- 3 / 3
Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Barış Kuzu, maç sonrasında oyuncularının ikinci yarı performansından memnun kaldığını ifade etti. Kuzu, “İlk yarıda geride kalmamıza rağmen, ikinci yarıda gösterdiğimiz mücadele ve beraberlik golü bizleri sevindirdi. Galip gelmek istedik ama sonuçlar futbolun bir parçası. Takımımıza güveniyoruz.” dedi. Ayrıca taraftarlara destekleri için teşekkür ederken, aynı inançla yola devam edeceklerini belirtti.










