Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç: Gazilerimiz, Cumhuriyetimizin teminatıdır
- 4 / 1
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlayan bir mesaj yayımladı. Mesajında, gazilerin vatan için gösterdikleri fedakârlıkları ve Cumhuriyet'in kuruluşundaki rollerini vurguladı.
- 4 / 2
Başkan Büyükkılıç, gazileri minnet ve şükranla andığını, şehitleri rahmetle yâd ettiğini ve hayatta olan gazilere sağlık, huzur ve uzun ömür dilediğini belirtti. 19 Eylül'ün, gazilerin aziz hatıralarını yaşatmak için bir fırsat olduğunu ve gazilerin vatanın her karışında iz bıraktığını ifade etti.
- 4 / 3
Büyükkılıç, Kayseri'nin şanlı geçmişinden ve gazilerin fedakârlıklarından ilham alarak, ülkenin birlik ve beraberlik içinde güçlü bir şekilde geleceğe yürümesi için gazilerin cesaretinin örnek alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen Gaziler Günü programına katılarak gaziler ve aileleriyle bir araya geldi ve onlarla birlikte Gaziler Günü'nü kutladı.
- 4 / 4
Başkan Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, vatan uğruna canlarını ortaya koyan gazilerin her zaman gurur ve ilham kaynağı olduğunu dile getirdi. Gazilerin kahramanlıklarının ülkenin bağımsızlığı ve geleceği için ne kadar değerli olduğunu tekrar vurguladı.
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü










