Bursa otelinde korkutan yangın: Vatandaşlar mahsur kaldı, kurtarma çalışmaları sürüyor!
- 3 / 1
Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde beş katlı bir otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında üst katlarda bulunan bazı vatandaşlar dumanlar arasında mahsur kaldı.
- 3 / 2
Henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple otelin alt katlarında başlayan yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. Yoğun dumanın etkisiyle üst katlardaki odalarda bulunanlar tahliye edilemedi. Olay yerine hızla çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
- 3 / 3
Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak ve mahsur kalan kişileri güvenli bir şekilde kurtarmak için yoğun bir çaba başlattı. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenme ihtimali bulunanlara müdahale etmek üzere hazır bekletiliyor. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alarak olası bir karmaşayı engellemeye çalışıyor. İtfaiyenin söndürme ve kurtarma çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.
- 02:31Uzayda nefesler tutuldu: Shenzhou-23 görevi için geri sayım!
- 02:22Filipinler'de tatilde tuvalette kral kobra ile karşılaştılar
- 02:11Kripto ATM devi battı: 9 bin makine kepenk indirdi!
- 02:02Almanya'da istihdamda derin kayıplar: Sanayi ve inşaat sektörü alarm veriyor
- 01:51Küçük şehir dev yatırımla 'yumurta fabrikası' oluyor: Dakikada 91 yumurta!










