Bursa'da yürek burkan olay: 2 günlük bebek emzirildiği süt nedeniyle hayatını kaybetti
- 5 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan trajik bir olay, bir ailenin en büyük acısını yaşatırken, yeni doğan bir bebeğin hayatı da bir anlık talihsizlik sonucu son buldu. Mesudiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Muhammed ve 23 yaşındaki Hema Habbab çiftinin henüz 2 günlük olan bebekleri Emira, annesi tarafından emzirildikten sonra uyutuldu.
- 5 / 2
Sabah saatlerinde uyanan anne Hema Habbab, bebeğinin yanında hareketsiz yattığını fark etti. Büyük bir panik yaşayan anne, derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ve polis ekipleri, minik Emira'ya ilk müdahaleyi yaptı. Ancak sağlık görevlileri, bebeğin kalp atışının durduğunu tespit etti.
- 5 / 3
Sağlık ekiplerinin acil müdahalesiyle İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Emira bebek, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Yapılan ilk incelemelerde, bebeğin nefes borusuna süt kaçtığı ve bu durumun ölümüne neden olduğu anlaşıldı. Ailesini derin bir yasa boğan minik Emira'nın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 20:57Güvenlik paniği: Milyonlarca kullanıcının yapay zeka programına erişimi kesildi
- 20:47Ajda Pekkan'dan yalnızlık itirafı: 'O kadar yalnızım ki…
- 20:38Söke-Kuşadası yolu kabusa döndü: Polis memuru takla attı!
- 20:29Yer altı kömür işletmelerine yeni destek paketi müjdesi
- 20:20Medya devlerinin dev birleşmesi ABD'den onay aldı: 108 milyar dolarlık dev anlaşma resmen yolda










