Bursa'da tarihi çınar devrildi, faciadan dönüldü
- 8 / 1
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, tarihi bir çınar ağacı kökünden koparak yola devrildi. Bu durum, Yalova Caddesi'nin trafiğe kapanmasına neden oldu.
- 8 / 2
Günün yoğun saatlerinde gerçekleşen olayda, devrilen asırlık çınar ağacı caddeyi tamamen kapladı. Ağacın gövdesi ve büyük dalları, cadde üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin üstüne düştü ve maddi hasara yol açtı. Neyse ki, olay anında yolda yoğun bir yaya veya araç geçişinin olmaması, büyük bir facianın önüne geçti.
- 8 / 3
Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Şans eseri, olayda ölen ya da yaralanan kimse olmadı. Ancak, bu tür olayların yaşanması, devrilen ağaçların güvenliğini sorgulatıyor.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 02:49Dünya Kupası'nda kazanan sadece İspanya değil, ünlüler de servet kazandı
- 02:39Yedi yılın sonunda 450 bin şişe topladı, ev sahibi oldu!
- 02:29ABD, savaşta kayıplarını açıkladı: Yaralı sayısı 100'e ulaştı
- 02:19Kilisede 'altın mucizesi': Sunağın altından çıkan miras, 7 asırlık yapıyı kurtardı
- 02:10Eski halı söküldü, altında servet çıktı!











