Bursa'da şok gelişme: Maskeli şüpheli, park halindeki aracı böyle ateşe verdi!
- 5 / 1
Bursa'nın İznik ilçesinde gece yarısı akılalmaz bir olay yaşandı. Park halindeki bir otomobil, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kundaklandı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde, yüzünü maskeyle gizleyen şüphelinin aracın içine yanıcı madde dökerek ateşe verdiği anlar dehşet verici bir şekilde kaydedildi.
- 5 / 2
Olay, gece 03.30 sularında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Plakasız bir motosikletle olay yerine gelen ve kimliğini gizlemek için yüzünü tamamen kapatan şüpheli, durdurulamaz bir hızla alevlerin ortasında kalan 16 N plakalı otomobile yaklaştı. Elindeki yanıcı maddeyi aracın içine boca eden şüpheli, kısa sürede tüm aracı saran alevlerin ardından geldiği motosikletle hızla olay yerinden uzaklaştı. Bu korkunç anlar, çevredeki güvenlik kameralarına en ince ayrıntısına kadar yansıdı.
- 5 / 3
Yangının büyümesiyle birlikte olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu alevler kontrol altına alınsa da, otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis, olayın faillerini yakalamak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtları titizlikle incelenirken, kundaklama eylemini gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu tür vahim eylemlerin ardındaki motivasyonun ne olduğu ise henüz bilinmiyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 10:50Suyun altında gizli tehlikeler: Volkanlar felakete yol açabilir
- 10:40Urla açıklarında insan kaçakçılığına darbe: 41 göçmen kurtarıldı, organizatör yakalandı
- 10:30BUÜ kadın hentbol takımı, tarihi zaferle dönüyor
- 10:20Tanju Özcan davasında kritik gün: 263 yıla kadar hapis istemiyle yargılama sürüyor
- 10:10Bergama’nın 220 yıllık tarihi şapeli turizme kazandırılmayı bekliyor











