Bursa'da otomotiv dükkanında başlayan yangın 3 iş yerine daha sıçradı
- 4 / 1
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, otomotiv yedek parça satışı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın, kısa sürede çevre iş yerlerine de yayıldı.
- 4 / 2
Aksu Sokak'ta meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan alevler, hızla büyüyerek bitişikteki üç dükkana daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.
- 4 / 3
Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak olası riskleri engelledi. Yaklaşık bir saat süren yoğun müdahale sonucunda itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede, toplamda dört iş yerinde önemli ölçüde maddi hasar oluştuğu bildirildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürüyor.
- 4 / 4
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz











