Bursa'da Mağaza İndirimi İzdihama Yol Açtı: Erkekler de Kuyrukta
- 5 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mağaza, 27. kuruluş yıl dönümüne özel başlattığı indirim kampanyasıyla beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü. Mağaza önünde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşurken, sadece kadınlar değil, erkekler de indirimli ürünlere ulaşabilmek için saatlerce bekledi.
- 5 / 2
Mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte içeri akın eden kalabalık, kısa sürede büyük bir yoğunluk oluşturdu. Zaman zaman kontrol altına alınamayan bu izdihamda, bazı vatandaşlar birbirini ezme tehlikesi yaşadı. Kapı önüne dökülen ürünlerin üzerine basılarak geçilirken, kapıda görevli olan personel, güvenlik nedeniyle kapatması gereken kapıyı açmak zorunda kaldı.
- 5 / 3
Vatandaşlar, ürünlerin ihtiyacı olup olmadığını sorgulamadan adeta kapışırken, raflar kısa sürede boşaldı. Kucağında çocuğuyla sıraya giren bir vatandaşın düşme tehlikesi atlatması üzerine, mağaza yetkililerine yönelik tepkiler de gecikmedi. Kampanya, ürünlerin tüketicilere ulaşımında yaşanan bu kaosla birlikte gündeme oturdu.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur










