Bursa'da kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı, sürücü burnu bile kanamadan kurtuldu
- 4 / 1
Bursa'nın İznik ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobilin zeytin ağacına çarpması sonucu sürücü, hava yastıklarının açılması sayesinde büyük bir faciadan kıl payı kurtuldu.
- 4 / 2
Kaza, İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi Kuru Dere mevkiinde gerçekleşti. Seyir halindeki otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki zeytin ağacına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde ciddi hasar oluştu ve araç kullanılamaz hale geldi.
- 4 / 3
Neyse ki, otomobildeki hava yastıkları açıldı ve bu sayede sürücü kazayı yara almadan atlattı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, kazayla ilgili inceleme başlattı ve tahkikat sürüyor.
- 4 / 4
- 23:35Yıldırım'da minik yürekler tiyatro sahnesinde hem güldü hem öğrendi
- 23:26Aydın'da mobil diş kliniği aracı kırsal mahallelerde hizmet vermeye başladı
- 23:17Bursa'da toplu sözleşme krizi: Başkan Vekili Biba'dan sert tepki, 300 milyon liralık zimmet iddiası
- 23:08Bilecik'te inşaat çalışması esnafı isyan ettirdi
- 22:59Merkez Bankası faiz kararını açıkladı: Beklentiler doğru çıktı, sürpriz yok










