Bursa'da inşaatta çökme: 1 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi kurtarıldı
- 6 / 1
Bursa'nın Kestel ilçesinde yer alan BESOB Sanayi Sitesi'ndeki inşaatta, yeni dökülen beton kalıbın çökmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybetti. Olayda, Bursa İtfaiyesi ve AFAD ekiplerinin çabasıyla 2 işçi sağ olarak kurtarıldı.
- 6 / 2
Edinilen bilgilere göre, inşaatta beton dökülen kalıpların çökmesi sonucu 3 işçi, tonlarca ağırlıktaki yeni dökülmüş betonun ve demir parçalarının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda, beton kalıplarının altından sağ olarak çıkarılan 2 işçi hafif yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
- 6 / 3
Ancak, betonun içinde kalıp çıkamayan işçi Aslan Kurşun'un cansız bedenine olay yerinde ulaşıldı. Bölgede arama kurtarma ve güvenlik önlemleri sürerken, çökme nedeninin belirlenmesi için itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Olayla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 22:06Mucize kurtuluş: Otobüs perondan ayrılırken toprak kaydı, görevli son anda canını kurtardı
- 21:58HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Sumud Filosu'ndan döndü: 'Filistin'in özgürlüğü için mücadeleye devam edeceğiz
- 21:48Vali Varol'dan personele bayram müjdesi: 'Özverili çalışmalarınız takdire şayan
- 21:40Erzurum'da trafik güvenliği zirvesi yapıldı
- 21:30AK Parti Bursa'da bayram coşkusu: Birlik ve beraberlik mesajları yankılandı










