Bursa'da çiftçilere biçerdöver desteği
- 3 / 1
Bursa Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak ve üretimlerini desteklemek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında, özellikle dağ bölgesindeki çiftçilere belediye tarafından biçerdöver hizmeti sunuluyor.
- 3 / 2
Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ve Keles ilçelerindeki çiftçiler, bu destekten yararlanabilecek. İlk hasat, Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı siyez buğday tohumlarının ekildiği Keles ilçesi Yazıbaşı Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Tarım Peyzaj AŞ ekipleri tarafından yapılan hasat, projenin başarılı bir şekilde uygulandığını gösteriyor.
- 3 / 3
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, üretmenin giderek zorlaştığı bir dönemde, topraklarını terk etmeden üretmeye çalışan çiftçileri desteklemenin önemine vurgu yaptı. Bozbey, dağ bölgesinin kıymetli olduğunu ve her çiftçinin değerli olduğunu belirterek, 'Üreticiler yeter ki ekilmedik arazi bırakmasın. Eken ve üreten herkesin yanında olacağız.' dedi. Kelesli üreticiler de belediyenin desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!









