Bursa'da Büyükşehir Belediye Meclisi'nde işten çıkarma iddiaları gündeme geldi
- 3 / 1
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Temmuz ayının ilk oturumunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Toplantıda, CHP grubunun işten çıkarmalarla ilgili iddialarına cevap vermek amacıyla iki yıllık verileri kamuoyuna sundu.
- 3 / 2
Biba, 31 Mart 2024 ile 31 Mart 2026 tarihleri arasında CHP'li yönetim döneminde toplam 4 bin 599 kişinin işten çıkarıldığını ve bu süre zarfında 5 bin 387 kişinin işe alındığını açıkladı. CHP grubunun, işten çıkarmalarla ilgili iddialara sessiz kaldığını belirten Biba, bu durumu eleştirerek, “Nihayet, iki yıl sonra da olsa işten çıkarmalarla alakalı ses çıkardınız. Nihayet vicdana gelmişsiniz” ifadelerini kullandı.
- 3 / 3
Başkan Vekili Biba, CHP Meclis Grubu’ndan işten çıkarma gerekçelerinin ve yeni işe alımlardaki kriterlerin izah edilmesini beklediğini vurguladı. Ayrıca, 14 Temmuz'daki ikinci oturumda Batı Katı Entegre Bertaraf Tesisi ile ilgili bir sunum yapılacağını da duyurdu.
- 23:25Kanada Başbakanı Carney: Suudi Arabistan ve Türkiye bölgedeki en etkili ülkeler
- 23:07ABD'nin hayalet gemi taktiği deşifre oldu: İran ilk kurban mı?
- 22:49Özdemir: FETÖ, Kayseri'de karanlık bir merkez haline geldi
- 22:40BODRUM DEVLET HASTANESİ ŞİKÂYETLERİN ODAĞINDA
- 22:34Bilecik'te konaklama tesisleri ve kiralık araçlara sıkı denetim yapıldı











