Bursa'da araç hırsızlığı şoku: Tablet, telefon ve 16 bin TL çalındı, şüpheli yakalandı
- 4 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki araçları hedef alan bir hırsızlık şebekesi, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu çökertildi. Olaylar, yaklaşık 15 gün önce Orhaniye Mahallesi Baykut Sokak ve Kemalpaşa Mahallesi Mahmutesatbey Caddesi'nde meydana geldi. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına da yansıdı.
- 4 / 2
Baykut Sokak'ta park halindeki bir otomobilin kapısını açan şüpheli, araç içindeki tablet ve cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Ardından Kemalpaşa Mahallesi'nde park halindeki bir kamyonetin camını kıran şüpheli, araç içine girerek yaklaşık 16 bin TL nakit parayı da alıp kaçtı. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi.
- 4 / 3
Çevredeki yaklaşık 40 güvenlik kamerasını mercek altına alan ekipler, şüphelinin Orhan O. (40) olduğunu tespit etti. Şüpheli, Turgutalp Mahallesi'nde başka bir araçtan hırsızlık yapmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Orhan O.'nun daha önce de çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 4 / 4
- 02:30Başkan Kaya, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu
- 02:19D100’de yürekleri ağza getiren kaza: 2 yaralı, otomobil bariyerlere saplandı
- 02:09Samandağ'da 23 milyon euro'luk altyapı yatırımında ilerleme kaydedildi
- 01:59Başkan Hallaç'tan dijital tehlikelere karşı ilk kitap: Okurlarla buluştu
- 01:50Adıyaman'daki Motofest etkinliğinde bıçaklı kavga: 3 yaralı










